Eetcafé Wij Ook

Hou je van een gezellig avondje uit met lekker eten en drinken in Nijmegen? Wij ook!

Laat je verrassen door onze menukaart

Van vlees, tot vis en vegetarisch. In alle gevallen zit je goed bij Eetcafé Wij Ook! We hebben diverse vlees, vis en vegetarische gerechten. Maar ook heerlijke voor- en nagerechten. Ook de kleine eter kan bij ons terecht. Natuurlijk hebben we ook aan de kinderen gedacht. Buiten onze menukaart hebben we ook wisselgerechten, variërend van vlees- tot vis en vegetarische gerechten.

Iets te drinken voor, bij of na het eten?

We serveren koffie, thee en hebben diverse frisdranken vanaf 2,60. We schenken graag een goed glas wijn, huiswijn voor 4,50 en een wisselende collectie wijn voor 5,50. Rood, wit, rosé, prosecco, cava of alcoholvrije wijn. Ook tappen we met trots een Hertog Jan pils voor 3,00 en hebben een mooie collectie speciaal bier op tap en fles vanaf 4,00. Nog even nagenieten met een slokje likeur of sterke drank? Dat kan met een glaasje whiskey, cognac, port, sherry en vermouth of één van onze koffiespecials.

Laten we starten

Voorgerechten

Onze hoofdgerechten

Voor de vleesliefhebber

Onze hoofdgerechten

Voor de visliefhebber

Onze hoofdgerechten

Voor de liefhebber van vegetarisch

Keuzestress of kleine eter?

Verrassingsmenu en kleine gerechten

Maak ruimte voor onze lekkere toetjes

Nagerechten

Drinken

Van heerlijk Hertog Jan biertje tot een goed glas wijn

Gezellig eten is de mooie combinatie van goed gezelschap, een fijne sfeer, lekker eten én een lekker drankje, vinden wij. Onze gerechten combineren goed met onze bijzondere en kwalitatief goede wijnen afkomstig uit verschillende landen.

Ben je een bierliefhebber? Ook dan zit je goed bij Eetcafé Wij Ook! Naast onze 14 tapkranen hebben we ook nog een ruim aanbod in speciaalbieren op fles. Die kun je heerlijk kunt combineren met de gerechten van onze chefs.